Carregant...
 | 
 | 
MAPA WEB   /   AVÍS LEGAL   /  CERCAR:
Youtube Facebook Twitter Instagram

INFANTIL I CICLE INICIAL DE PRIMÀRIA (3-8 ANYS)
- Visita General: explora l'arquitectura i descobreix a l'alumne el significat del temple.

- Visita de Natura i Tecnologia: parteix de la visita general però potencia la recerca dels elements naturals.

- Visita Simbòlica i Espiritual: incideix en el valor religiós de la Basílica a partir dels símbols que s'hi representen.

CICLE MITJÀ I SUPERIOR DE PRIMÀRIA (8-12 ANYS)
- Visita General: explora l'arquitectura i descobreix a l'alumne el significat del temple, a través de l'observació de la simbologia, el treball de la geometria, etc.

- Visita de Natura i Tecnologia: parteix de la visita general però aprofundeix en el reconeixement i l'experimentació dels elements naturals.

- Visita d'Història i Societat: parteix de la visita general però incideix en el context històric de la construcció del temple al llarg de tres segles.

- Visita Simbòlica i Espiritual: explora el significat de Basílica a través de la simbologia religiosa i el vincle entre Gaudí, la natura i el cristianisme.
EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA (12-16 ANYS)
- Visita General: es basa en l'anàlisi de la voluntat de Gaudí a partir de la descoberta d'elements arquitectònics i simbòlics, permet experimentar l'excepcionalitat de l'espai i aplicar el vocabulari específic.

- Visita de Natura i Tecnologia: parteix de la visita general però aprofundeix en l'estudi dels elements naturals i el vincle entre l'obra de Gaudí, les formes naturals i la geometria.

- Visita d'Història i Societat: parteix de la visita general però situant el temple en el context històric al llarg de tres segles de construcció. Específicament pensada per a grups que vulguin complementar els coneixements sobre Gaudí i el Modernisme desenvolupats a l'aula.

- Visita Simbòlica i Espiritual: analitza la voluntat de Gaudí de representar el missatge evangèlic i litúrgic de l'església a partir de la descoberta d'elements arquitectònics, simbòlics i decoratius.

- Visites per a alumnes estrangers: proposa una introducció a la simbologia del temple i la seva ubicació dins del context històric de la ciutat.
Les visites poden ser en català, castellà, anglès i francès.