Carregant...
 | 
 | 
MAPA WEB   /   AVÍS LEGAL   /  CERCAR:
Youtube Facebook Twitter Instagram

La nova oferta de visites educatives de Sagrada Família proposa l'aprenentatge per descoberta a partir de l'experiència viva de l'alumne. El guia o educador es presenta com a orientador i facilitador de l'experiència al temple. A través de materials didàctics adequats a cada nivell (tauleta tàctil per ESO, cinturó d'eines i conte per treballar en grup per Primària i llibre de gran format amb el que l'educadora interactua amb els nens, per a infantil) l'alumne resol els enigmes plantejats i aprèn els conceptes vinculats a l'obra.
Les visites escolars a la Basílica tenen com a objectiu conceptual conèixer la complexitat de la gran obra de Gaudí i tots els aspectes que hi estan relacionats, així com la història, el nexe amb l'espiritualitat, la natura, l'arquitectura, la geometria i la figura de Gaudí, entre d'altres temes.
Com a objectius actitudinals, la Sagrada Família busca que els alumnes aprenguin a valorar la Basílica com a patrimoni dels catalans i de la humanitat. La visita és una oportunitat única per exercitar habilitats com el treball en equip, l'observació i l'anàlisi, i apropar als alumnes els valors del temple.
Imprimir