Carregant...
 | 
 | 
MAPA WEB   /   AVÍS LEGAL   /  CERCAR:
Youtube Facebook Twitter Instagram

PROHIBICIONS
- Queda prohibida la venda i la revenda d'entrades al carrer, així com la seva falsificació. Només es pot accedir a la Basílica amb bitllets emesos per la mateixa Sagrada Família o serveis autoritzats.
- Dins del recinte de la Basílica no es pot ni fumar ni menjar. Només es poden consumir begudes als espais oberts del recinte.
- Dins del recinte no està permès fer fotografies amb trípode, excepte en el cas de les persones prèviament acreditades pel Departament de Premsa.
- Les fotografies i les gravacions de vídeo no poden ser reproduïdes, distribuïdes ni venudes sense permís de l'organització. Qualsevol persona que vulgui fer fotografies o gravacions amb aquesta finalitat ha de ser autoritzada pel Departament de Premsa. En cas d'incompliment d'aquest requisit, el Patronat es reserva la facultat d'emprendre les accions legals que consideri oportunes.
- Per evitar el deteriorament dels elements patrimonials i garantir la seguretat del visitant, aquest no pot seure ni enfilar-se als elements arquitectònics o escultòrics, tant els exposats al museu com els de la resta de la Basílica.